Haberler

  • Haberler: 7.06.2021
  • Sayı: 2326

TROFEO 10x10 INTERCLUBS FOTOĞRAF YARIŞMASINDA KUPA ÖDÜLÜ SİLLE SANAT SARAYININ OLDU

 İspanya’da 10 fotoğraf topluluğunun 10’ar fotoğrafla katıldığı Trofeo 10X10 Kulüpler arası kupa yarışmasında kupa ödülü Sille Sanat Sarayının oldu. Yarışmaya İspanya’dan 8, Türkiye’den 2 ve Arjantin’den 1 takım katıldılar. Toplam 100 fotoğrafın değerlendirmesini Riccardo Busi, Paul Stanley ve Luis Franke yaptı.

 Sille Sanat Sarayı yarışmada yer alan 10 fotoğrafı ile 254 puan toplayarak birinci oldu ve kupayı kazanan takım oldu. Ayrıca yarışmada verilen bireysel ödülü de üç jüri üyesinden 10’ar puan alarak 30 puan alan Sille Sanat Sarayı üyesi Pandula Bandara oldu.

 Yarışmada AFRioja kulübü 238 puanla ikinci, ACAF 226 puanla üçüncü oldular. Türkiye’den katılan diğer kulübümüz Afyon Frig Fotoğraf Derneği ise 224 puanla dördüncü sırada yer aldı.

 Yarışmanın ödül töreni çevrim içi yapıldı. Ödül töreninin sunumunu Luis Josè Vigil Escalera ve Africa Marquez yaptılar.

 Sille Sanat Sarayı yöneticisi Reha Bilir yaptığı konuşmada hepimiz için bir hobi olan fotoğraf sanatının eğlenceli bir oyun olduğunu ve bu yarışma ile bu oyuna uluslararası yeni bir renk katıldığını söyledi. Topluluk olarak kendilerine katkı sağlayan tüm üyelerine teşekkür etti.

 Sille Sanat Sarayına kupa kazandıran takımda Özlem Gün Bingöl, Şadiye Yılmaz Bilir, Yusuf Tatlıtürk, Pandula Bandara, Ahmet Sultan Niloy, Fatma Gök Salt, Akın Acar, Reha Bilir, Emel Güley ve Erol Doğaner yer aldılar.

 Yarışmada yer alan 100 fotoğraf Sille Sanat Sarayı FIAP Sergi salonunda bir yıl boyunca izlenebilecek:

https://sergi.sillesanat.com/

SİLLE SANAT SARAYI TAKIMINDA YER ALAN FOTOĞRAFLAR

FATMA GÖK SALT

YUSUF TATLITÜRK

ŞADİYE YILMAZ BİLİR

AKIN ACAR

AHMED SULTAN NİLOY

EROL DOĞANER 

REHA BİLİR

EMEL GÜLEY

PANDULA BANDARA

ÖZLEM GÜN BİNGÖL