Haberler

  • Haberler: 12.03.2020
  • Sayı: 2860

Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri (BEST) A.Ş. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kadın çalışanların katıldığı keyifli bir kahvaltı etkinliğiyle kutladı. Günün önemine binaen her kadın çalışanı için TEV'e bağışta bulunan BEST, yine kadın çalışanlarına çiçek ve alışveriş çekleri dağıttı.

BEST A.Ş Genel Müdürü Tunç Tezel Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada şirketteki kadın oranının mevcut durumun iki katına çıkarılmasının altını çizerken, kadın yöneticilerin ve üretimde çalışan kadın sayısının artırılması üzerinde durdu.

Etkinlikte, Uluslararası ödüllü Fotoğraf Sanatçısı ve BEST A.Ş Bilgi Teknolojileri Koordinatörü Gür Gürelli' nin açmış olduğu 3 kıtada 3 ülkede ve 3 kültürde geçen kadınların öyküsünü aktaran “Kadın” sergisinin açılışı yapıldı.

Gür Gürelli

AFIAP, PPSA, G.APS

Fotoğraf sevdası analog fotoğraf makinelerine dayanan Gürelli, 2012 yılından beri amatör ruhla hobi amaçlı fotoğrafla uğraşmaktadır. Uluslararası yarışmalardaki başarılarından dolayı Fransa’da Fédération Internationale de l'Art Photographique (Artist)AFIAP,  Amerika’da Photographic Society of America (Proficiency)PPSA, Bengaldeş'teki Agile Photographic Society tarafından (Genius)G.APS unvanları ile onurlandırılmıştır. 26 Ülkede 600+ sergileme, 56 ödül sahibidir. Fotoğraf üzerine çeşitli eğitimler vermektedir.

Gürelli FIAP (Fransa), PSA (Amerika), APS (Bengaldeş), TFSF (Türkiye), BASAF (Balıkesir), Sille Sanat Sarayı (Konya) topluluklarının üyesidir.