Haberler

  • Haberler: 2.04.2016
  • Sayı: 4889

SİVEREK FOTOĞRAF SANATÇILARI DERNEĞİ'NDE SİLLE SANAT SARAYI GECESİ

 Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği - SİVSAD'ın konuğu olarak Siverek'te bir söyleşi yapan Sille Sanat Sarayı kurucusu Reha BİLİR'i çevre illerdeki SSS üyeleri yalnız bırakmadı.

 SİVSAD'ın Sille Sanat Sarayı ile Kardeş Dernek olması nedeniyle düzenlenen geceye diğer Kardeş Dernek Mersin OLBA Fotoğraf Derneği Başkanı Mustafa ESER, Başkan Yardımcısı Hikmet AVCI, dernek üyeleri Sevim ESER, Teslime AVCI ve Diyarbakır üyemiz Mehmet KILIÇOĞLU da katıldı. Ayrıca Diyarbakır Fotoğraf Amatörleri Derneği - DİFAK, Diyarbakır Doğa Sporları Kulübü (DİDOKS) üyeleri de geceye konuk olarak katıldılar. 

SİVSAD'ın beş SSS üyesi Selahattin ATSOY, Bünyamin ÇADIRCI, Sedat BASMACI, Hidayet TAYAR ve Hüseyin TECEREN'e üyelik rozetleri Reha BİLİR tarafından takıldı. Reha Bilir yaptığı konuşmada şunları kaydetti. ‘’Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği kısa bir süre önce kurulmasına rağmen fotoğraf alanında yaptıkları çalışmalar takdire şayan. Fotoğraf adına böylesi projeleri ortaya koyan bir dernek ile Kardeş Dernek olarak işbirliği içinde çok güzel ve güçlü projelerin ortaya çıkacağına inanıyorum. SİVSAD adına hayırlı olsun’’ dedi.

SİVSAD Onursal Başkanı Selahattin ATSOY ve Dernek Başkanı Ferit AKÇALI da SİVSAD'a konuk olan Reha BİLİR'e dernek yönetim kurulu kararı ile Onursal Üye Unvanı vermeyi kararlaştırdıklarını belirterek Onursal Üye belgesini sundular. 

SİVSAD'da gerçekleşen Sille Sanat Sarayı gecesi Siverek Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğunun müzik ziyafeti ve çiğ köfte partisi ile sona erdi.