Haberler

  • Haberler: 12.12.2019
  • Sayı: 3399

Dünya İnançları Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu

Mevlana'nın 746'ncı Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında, "Vefa Vakti" temasıyla düzenlenen "13'üncü Uluslararası Dünya İnançları Fotoğraf Yarışması"nın ödül töreni yapıldı.

Konya'da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünün öncülüğünde, Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu - FIAPdesteği ile düzenlenen 13'üncü Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nda "Vefa Vakti" ve "Dünya İnançları" kategorilerinde 20 ülkeden 418 fotoğrafçının 1533 fotoğrafı değerlendirildi.

Ödül töreninde, "Vefa Vakti" kategorisinde International Federation of Photographic Art (FIAP) Altın Madalya Ödülü'nün kazananı Oğuz İpçi ve Sille Sanat Sarayı Altın Madalya Ödülü'nün sahibi Arif Miletli oldu.

Arif Miletli

Oğuz İpçi

"Dünya İnançları" kategorisinde FIAP Altın Madalya Ödülü'nü Myanmar'dan Kyaw Kyaw Winn elde ederken, Sille Sanat Sarayı Altın Madalya Ödülü'nü ise Ukrayna'dan Volkov Sergey aldı.

Selma Oransay

Alahattin Kanlıoğlu - Feyyaz Çetinel

Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri, Konya Vali Yardımcısı Faruk Bekarlar ve Konya Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Yünden, Konya Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Yaşar Sarıcan ve Reha Bilir tarafından verildi.