Haberler

  • Haberler: 19.04.2024
  • Sayı: 310

Sille Sanat Sarayı, kuruluşunun 13. yılını özel bir etkinlikle kutluyor. Bu yılki kutlamalar, 13 fotoğraf sergisinden oluşan bir sergi serisiyle taçlandırılıyor. Sergi serisinin beşinci adımında, başarılı üyelerinden Ahmet Aslan'ın "Kaybolan Meslekler" adlı fotoğraf sergisi fotoğraf severlerle buluştu.

Sanal sergi açılışı, çok sayıda Sille Sanat Sarayı üyesinin katılımıyla gerçekleşti. Üyeler, Ahmet Aslan'ın sergide yer alan fotoğrafları hakkında detaylı bilgi almak için bir araya geldiler.

Ahmet Aslan'ın fotoğraf sergisi, geçmişte var olan ancak zamanla unutulmaya yüz tutmuş meslekleri belgeleyen çarpıcı bir koleksiyona ev sahipliği yapıyor. Sergide yer alan 30 fotoğrafın her biri  izleyicilere geçmişin izlerini sürerek nostaljik bir yolculuk sunuyor.

Sille Sanat Sarayı olarak sanatı ve kültürel mirası ön planda tutarak topluma değer katmaya devam ediyoruz. Ahmet Aslan'ın "Kaybolan Meslekler" sergisi de bu misyonun bir yansıması olarak sanatseverlerle buluşuyor. Sergide yer alan fotoğraflar, sanal sergi salonumuzda izlenebilir:

https://fiap.sergisistemi.com