Haberler

  • Haberler: 1.08.2016
  • Sayı: 9812

 Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde faaliyet gösteren Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) 1.olağanüstü kongresini gerçekleştirdi.

  İlçenin Adnan Menderes bulvarı üzerinde bulunan Dernek binası olarak faaliyet gösteren tarihi Cıncıklı Hamam'da gerçekleştirilen olağanüstü kongrede tek aday olan Mustafa Veysel Gülpınar üyelerin hazır bulunduğu kongrede oy birliği ile yeni başkan seçildi.

 Açılış konuşmasını gerçekleştiren SİVSAD Onursal Başkanı Selahattin Atsoy  15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diledikten sonra dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
 Kongre sonrası yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Veysel Gülpınar yaptığı teşekkür konuşmasında şunları kaydetti. “SİVSAD’ta Başkanlık adaylığımı olumlu karşılayıp beni destekleyen yönetim kurulu üyelerine ve Dernek üyelerimize teşekkür ediyorum. Başkan olarak üzerimize aldığımız bu sorumluluk gereği Siverek’te sanatsal anlamda eksik olan açığı kapatmak adına elimizden gelen her türlü fedakârlığı yeni yönetim kurulumuz ve üyelerimizle birlikte güzel projeler hayata geçirerek eksikliği kapatacağımıza inanıyorum. Önceki yönetim kurulu Başkanı Ferit Akçalı’ya ve yönetim kurulu üyelerine,  bugün kongremizde aramızda olan çok değerli sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, Dernek başkanlarına teşekkür ediyorum yeni yönetimimizin Fotoğraf camiasına ve Siverek’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 SİVSAD’ın kongresine Şanlıurfa, Diyarbakır ve Siverek’te bulunan bir çok sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.
Sille Sanat Sarayı olarak Kardeş Derneğimiz SİVSAD'ın yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diliyoruz.